Top
Menu Luk
BenQ Zowie FK1

BenQ Zowie FK1 Gaming Mus


I denne oplagte gaming mus får du meget gaming mus for pengene. Du vil her opdage at musen både kan bruges som venstre og højrehåndet gamere. Musen er udstyret med både ekstra knapper på venstre side og højre side for at gør den mere brugervenlig for både højre- og venstrehåndet spillere. Designet er generelt lavet sådan at alle knapper er nemme at komme til. Alle tænkelige greb på en mus kan også anvendes på denne mus da den er ergonomisk føles behagelig for hånden. Du kan altså med dette design forvente en mus der for gameren giver en ideel kontrol over musen.

Musen er udstyret med LED belysning uden det bliver for voldsomt. De fleste gaming muse i dag besidder en voldsom belysning, hvilket denne mus ikke besidder. Der er i denne mus fokus på hovedformålet hvilket er performance. Den er derfor ikke udstyret med en masse forskellige LED dioder, men i stedet fokuseres der på hvordan musen performer når du spiller med den. Det er en kabel tilsluttende mus og den besidder en optisk sensor.

Når der snakkes om en gaming mus, kan man ikke komme udenom faktorer som opløsningen og følsomheden. Hvad angår denne BenQ Zowie FK1 gaming mus, så er der tale om en mus der kan have følgende opløsninger: 400, 800, 1600 og 3200 dpi. Hastigheden på musen kan indstillet til henholdsvis 125, 500 og 1000 Hz. BenQ selv har været ude og beskrive denne mus som velegnet til e-sports. Dog er den også ganske udmærket til andre computerspil.

På musen er der i alt 8 knapper som er mulige at ændre indstillinger på. Du kan god ikke programmere hver enkelt knap separat, da de skal indstilles til betjeningen af musen, altså alt efter om du er højre- eller venstrehåndet. Musen kommer med et 2 meter langt kabel, så der er rigeligt med muligheder hvad angår bevægelse. Man kan altså konkludere at denne mus er super funktionel men og virkelig velegnet til gamere, der ikke behøver det helt store visuelle setup, men mere det funktionelle setup.