Top
Menu Luk
Corsair-GLAIVE-RGB

Corsair GLAIVE RGB Aluminium Review


Corsair er et mærke der siden sin stiftelse, gerne ville være iblandt de store drenge på markedet. Dette er lykkedes dem rimelig godt blandt andet med denne mus i produktporteføljen. De er et mærke som tilbyder både gaming udstyr til alle former for niveauer af gaming.

Yderligere er de et mærke som tilbyder godt gaming udstyr der tilpasser de forskellige præferencer, til en fornuftig pris. Corsair kunne i 2018 opkøbe sig hardware og software content udviklerne Elgato som producerer studie controllere og accessoires til skabelsen af online content på flere internetsider. Dette har gjort Corsair mere alsidig i deres produktion og kan nu tilbyde endnu flere produkter i deres produktportefølje.

Corsair GLAIVE RGB Gaming Mouse – Aluminium

Corsair har med denne mus tænkt innovativt i forhold til udseendet. Det er et udseende man aldrig før har set på en gaming mus før. Netop Denne Corsair Glaive RGB gaming mus, er nok den på markedet som kan mest. Selve musen er udstyret med en gummi greb over det meste af musen, hvilket gør den behagelig og meget stabil at have i hånden. Udover det er denne mus meget behageligt i forhold til selve grebet på musen. Gummibelægning gør det muligt for flere typer tænder at benytte sig af denne mus. Musen kommer med tre forskellige greb til venstre side af musen, hvilket gør at man nemt og frit kan skifte mellem disse og ændre grebet på musen alt efter præference.

De to knapper i fronten er udstyret med ultra hurtigt respons system der er estimeret til omkring 50 millioner klik. Den optiske sensor i musen gør det muligt at hæve musens DPI op til 16.000, hvilket gør musen i sig selv meget præcis. Den er yderligere udstyret med en tracking motor som gør musen hurtig. Musen er udstyret med et dynamisk multifarvet 3 zone baggrundslys system. Dette gør det muligt for gameren at indstille farven i musens LED lys, til lige hvad man har lyst til. Selve designet af musen er designet således, at ens hånd ikke bliver overbelastet under ens gaming session, hvilket gør at man kan spille i længere tid med denne mus.

Hvilke spil er denne mus god til?

Denne type mus er særlig godt når det kommer til spil som League of Legends. Musen er udstyret med ekstra knapper der gør det muligt at indstille personlige keybindings. Udover det gør musens høje DPI den meget præcis, hvilket en pro gamer som APHROMOO fra holdet ”Counter Logic Gaming”, har bekræftet efter han brugte den mus.