Top
Menu Luk

Corsair Harpoon RGB


Denne mus fra Corsair er designet og udvikling til kun at game. Når musen købes, er den med det samme klar til at blive anvendt. Det eneste man skal gøre at stikke kablet i computeren og så virker den. Det vil sige at der altså ikke skal tages højde for installation af nogen former for software.

Hvad er specielt ved denne mus?

Det er en mus der kommer med en optisk sensor, hvor der medfølger en dpi grænse på op til 6000. Selve sensoren er avanceret i sin tracking og mere end præcis i sin kontrol. Denne mus er en sikker vinder til enhver gamer, der gerne vil op og lege med på den øverste hylde. Udover selve performance af musen, har man under produktionen også haft komfort og ergonomi in mente. Fra Corsair’s side har man lagt fokus på at uanset hvilket greb man anvender når man gamer, at så skal denne mus kunne være en mulighed at anvende. Det vil sige at uanset som du anvender et grib greb eller et palm greb, så er denne mus en mulighed for dig.

Hvorfor vælge denne mus?

Typen der vælger at købe denne Corsair Harpoon RGB mus, er gameren som ønsker at forbedre sine evner ved et upgrade gennem udstyr. Selve musen har sine spidskompetencer i first-person shooter genren, hvilket mange professionelle gamere også har fået gavn af indtil nu. Yderligere skal det tages in mente at denne mus er lag-free. Det vil sige at man med denne mus aldrig oplever at musen på noget tidspunkt har nogen former for forsinkelse. Yderligere har man som gamer den eksklusive fordel at man kan gå ind og personificere musen. Dette kan gøres via de justerbare knapper, som kan bruges til personlige keybindings og makroer. Yderligere har man også et RGB lyssystem, hvor man kan ændre farverne på selve musen