Top
Menu Luk
Corsair K70 LUX RGB LED

Corsair K70 LUX RGB LED Review


Hvorfor er dette tastatur så godt?

Dette gaming tastatur er et af de mest avanceret og fordelagtige gaming tastaturer på markedet for gaming gear. Det er et tastatur Corsair har udviklet for at man som gamer skal have muligheden for at få så mange fordele som overhovedet muligt gennem sit gaming gear. Grunden til at dette overhovedet kan lade sig gøre er, at firmaet bag Corsair, som er med til at udvikle det her gaming gear, har undersøgt og forsket så længe i denne teknologi, at man i dag til en rimelig produktionspris, kan udvikle produkter som indeholder alle de nyeste teknologier til en rimelig pris. Man kan derfor fra Corsair i dag præsentere dette tastatur K70 LUX RGB LED, som det tastatur på markedet, der omfavner selv de mest kræsne gamers præferencer, fordi det indeholder så meget ny teknologi at alle kan være med.

Corsair K70 LUX RGB LED


Hvad kan dette tastatur så?

Selve tastaturet kan udseendemæssigt godt ligne nogle af de andre tastaturer. Det er det bagvedliggende der adskiller netop dette tastatur fra alle de andre på markedet. Det er muligt for enkelte gamer at ændre på samtlige funktioner på alle knapperne. Som gamer har man derfor mulighed for at justere knapperne til lige de spil indstillinger du ønsker. Yderligere kommer dette tastatur med en speciel teknologi. Den gør at tasterne er stort set lydløse, men at følsomheden i tasterne er øget. Det er ikke muligt at finde et tastatur på markedet hvor kommunikationen mellem tastatur og computer er så hurtigt.
Derudover for at gøre selve oplevelsen for gamere endnu sjovere og mere visuel, kommer tastaturet med 16,8 millioner forskellige farver. Som gamer har man derfor mulighed for at gøre det så personligt som muligt.

Der hersker ingen tvivl om at hvis man skal have et tastatur hvor man skal have alle de samme funktioner som de professionelle gamere anvender, så er dette det rette tastatur. Det benyttes blandt andet af Fortnite gameren Ninja. Han er tidligere blev anset som værende den bedste i verden, men er blevet overhalet indenom af Tfue.