Top
Menu Luk
Corsair M65 Pro RGB Laser

Corsair M65 Pro RGB Laser Review


Corsair Gaming M65 Pro RGB Laser Gamer Mus

Corsair har gennem deres levetid altid været man kontinuerlige I deres fremstilling af godt gaming udstyr. Det er dog ikke kun muse de fremstiller med derimod også tastaturer og headsets. Corsair er ikke kun kendt for at levere udstyr der er overstyret med alle mulige effekter og lys, men derimod også kendt for at levere simple og gode gaming muse. Musene har ikke det mest voldsomme visuelle udtryk, men derimod indstillet på at skulle performe. Denne mus er et meget sikkert valg, da den kan alt det basale.

Corsair Gaming M65 Pro RGB Laser:

Denne mus er nok til den mest basale gamer som ikke behøver det helt vilde og voldsomme funktioner. Den er til den gamer der nyder et Lan party med sine venner i ny og næ. Corsair M65 Pro RGB Laser, har det basale i forhold til funktionalitet når man optræder i et game. Du vil have muligheden for at redigere i dine personlige indstillinger på 6 ekstra knapper udover de to standard i fronten. Dette gør at man som gamer har mulighed for at drage fordel af sin mus i forhold til sit gameplay.

Corsair M65 Pro RGB Laser besidder i sin sensor ikke nogen lift-off funktion som normalt er fordel at have. Derudover er der heller ikke mulighed for at justere på vægten i musen og gøre den mere personlig. M65 pro RGB Laser, har dog den meget specielle ekstra knap som mange Corsair muse har, nemlig sniper knappen. Dette er en fordel i first-person shooter spil at indstille knappen således at din DPI på musen stiger. Dette kan udnyttes som sniper skytte ramme mere præcist på sine skud. Musen ligger meget behageligt i hånden og man vil ikke opleve at musen skøjter for meget rundt i hånden.

Selve musen er konstrueret omkring en aluminium ramme, sådan at de er så stabil og let at betjene som overhovedet muligt. I bunden af musen er den designet med nogle low-friction kontakt plader som gør at musen glider nemmere over musemåtten eller bordet.  Yderligere er det en god mus til den gamer, som gerne ser at musen gerne skulle holde i vældig lang tid. Igen dette er musen som er et klogt og trygt valg.