Test inden du køber

Gaming er i dag noget som bliver betragtet ligeværdigt med andre sportsgrene. Det er i de seneste år vokset markant og i dag er det muligt at tjene flere millioner kroner på at spille computer, hvis man altså er god til det. Når det kommer til gaming, kræver det selvfølgelig at man har sine evner med sig, men meget af ens gameplay kan også forbedres gennem det udstyr man anvender. Det er i dag muligt at finde virkelig meget gaming udstyr som kan efterleve enhver gamers forventninger. Hvis man er interesseret i at prøve det gaming udstyr man nu engang kunne tænke sig, er det altid en mulighed at tage på netcafé og prøve det udstyr de har der. Mange af de netcaféer der er, tilbyder gaming udstyr som er godt og bedre end det normale standard udstyr.

Prøv udstyret på netcaféer


Nedenfor er der listet nogle af de mest populære netcaféer. De har noget af det mest populære udstyr som der er at finde på netcaféer. Det er selvfølgelig muligt at ringe derned og booke tider, sådan at man får prøvet det udstyr man måske gerne selv vil have, inden man går ud og køber det.

Powerplay Infinity – København

Powerplay infinity er placeret I Københavnsområdet, men mere præcist på Amagerbrogade 108. De er en netcafé der tilbyder flere forskelige spil, samt mulighed for print og teambuilding også. Når det kommer til deres udvalg af gaming udstyr, har de to forskellige setups de tilbyder kunderne der kommer på caféen. De er opdelt i henholdsvis VIP setup og det normale setup. Det normale setup kommer med enten en Logitech b100 eller SteelSeries Rival 100. Yderligere kommer det med et HP SK2885 Keyboard.
VIP-setupet kommer med enten en Razer Taipan eller Razer Mamba gaming mus og et Razer BlackWidow Chroma V2 keyboard. Der er altså tale om et gaming setup som kan leve op til de fleste gameres forhåbninger og forventninger til et gaming setup.

Game Time – København

Game Time er en netcafé der er placeret på Frederiksberg hvor det er muligt at spille til øjnene ikke kan holdes åbne mere. Deres udstyr kommer i flere forskellige setups, men det mest prægtige setup de levere er i deres VIP 2 rum hvor du får en hel bunke af elite Corsair gaming udstyr kastet i hovedet. Musen er en Corsair Gaming Harpoon RGB Mus. Tastaturet er et Corsair K65 RGB Mekanist Tastatur. Headsettet er et Corsair VOID Pro RGB 7.1 gaming headset. Selve dette setup er nok det man på en netcafé kommer nærmest et professionelt gaming setup.

Let’s Play – København

Let’s Play som ligger på Nordre Fasanvej er en netcafé som er en af landets bedste. De tilbyder en masse forskellige spilmuligheder både for PC og PS4. De har forskellige muligheder i forhold til lounge og VIP muligheder. På nuværende tidspunkt tilbyder de gamere at spille på gear fra SteelSeries. De tilbyder lige nu 2 forskellige muse, alt efter hvilket rum du spiller i. De tilbyder SteelSeries Rival 310 i deres VIP rum og SteelSeries Rival 300 i deres normale rum. Yderligere kommer der med ethvert setup et SteelSeries 6gv2 Keyboard.

In The Matrix – Århus

In the Matrix er en af de større netcaféer som er beliggende i Århus. Det er en af de netcaféer som i dag kan tilbyde noget af det bedste gaming udstyr der er at finde på netcafé markedet. De tilbyder i dag et setup der består af en SteelSeries Rival 300 gaming mus og et SteelSeries keyboard. Skærmen er en BenQ skræm og selve computeren er en der selv er skruet sammen af forskellige komponenter.

Next Level i Glostrup

Denne netcafé har et VIP rum og her spilles med Zowie EC2 i de andre rum spiller de med et ukendt mærke.