Top
Menu Luk
Logitech G203

Logitech G203 kabel Gaming Mus


Denne gaming-mus fra Logitech er perfekt til dem, der ønsker en solid model, der gør gaming sjov og effektiv. Designet af musen er ligetil, enkel og uden nogen overraskelser. Den er dog ikke egnet til venstrehåndet gamere, og er heller ikke egnet til dem, der har meget store hænder. Alle andre vil være i stand til at nyde den alsidige funktionalitet af denne musemodel. LED-belysningen alene kan sammen med forskellige indstillinger tilpasses på mange måder.

Hvis du vil tilpasse RGB-belysningen i Logitechs gaming mus, kan du vælge mellem 16.800.000 farver. Du skal blot downloade den tilhørende software og tilpasse belysningen til dine egne visuelle præferencer. I alt har Logitech Musen seks knapper, som du kan programmere individuelt ved hjælp af denne software.

Det er ikke svært at stifte bekendtskab med håndtering og programmering, og alle funktioner er både nemme at forstå og selvforklarende. Den optiske sensor på musen har en følsomhed på op til 6.000 dpi. Disse dpi-værdier kan sænkes helt ned til 200 dpi under spil. Så du har det i dine egne hænder, hvor følsom musen skal være.