Top
Menu Luk
Logitech G300s USB

Logitech G300s USB mus


Gaming muse er et redskab mange bruger, men som de færreste kender teknologien bag. I dette indlæg kommer det nok ikke som en overraskelse at vi skal lægge vægt på Logitechs G300s USB mus, som er skabt til gaming. Musen kommer med en forarbejdet standardkonfiguration, som fungerer fint til gaming. Ønsker du dog at lave dine egne keybindings, så har du rigeligt med muligheder i Logitechs egen Gaming Software (LGS), som giver dig rig mulighed for at lave keybindings på de i alt 9 programmerbare knapper.

Musen giver dig mulighed for at lave unikke forskellige kombinationer til lige det spil du spiller. Det er muligt at gemme disse kombinationer som profiler og dermed kunne aktivere de forskellige profiler alt efter hvilket spil du spiller. Det er yderligere muligt at justere din DPI på musen fra 250 til 2500.

Hvad kan denne mus?
Denne mus er garanteret en hurtig forbindelse. Hvis man sammenligner denne mus med en almindelig mus der anvendes til kontorarbejde, så er denne mus 8 gange så hurtigt, hvilket vil sige at hvis man i princippet udskiftede almindelige muse på et kontorhotel med disse muse og dine handlinger ville være 8 gange så hurtige.  De knapper som sidder på musen er testet til at kunne klare op til 10 millioner klik uden udfald, så der er altså snakke om en solid og holdbar mus, som er vant til at komme på overarbejde. Dens beklædning under sig er lavet til at du stort set ingen friktion vil opleve når du bruger musen under et spil. Selve sensoren som sidder i musen, er en optisk sensor, hvilket er den bedste sensor der er på markedet lige nu.

Alt i alt er denne mus altså en af de mere holdbare gaming muse som er at finde på markedet. Der er altså ikke snakke om en mus som går i stykker efter 3 måneder, men en mus som holder i længere tid.