Top
Menu Luk
Logitech G903s

Logitech G903s Dette indlæg kommer til at omhandle Logitech G903s og hvorfor det i dag er den bedste high end gaming mus der er at finde på markedet som er trådløs. Det fås til en pris der hedder 1003 danske kroner og er kåret af andre eksperter til at være den bedste trådløse gaming mus der er på markedet. Musen kommer med en optisk sensor og det er muligt for både højre- og venstrehåndet gamere at benytte sig af denne mus.

Hvad kan denne Logitech G903s?

Musen kommer som sagt med et design som præger begge hænder og du kan som sagt og justere de mange knapper som sidder på musen. Dette gør det muligt at personificere din mus endnu mere, så den passer til de spile du har lyst til at spille. Uanset om du vælger at benytte musen til at spille med eller på kontorhotellet, så vil musen være et rigtig godt arbejdsværktøj. Hvis du er meget til detaljer, så kan du se frem til at du med denne mus, kan indstille det lys der er i musen. Den kommer med et RGB lys system, som gør det muligt at indstille de farver der er i musen. Yderligere har musen cirka 32 timers batteritid, hvilket giver den masser af tid til at arbejde med. Du skal dog ikke bekymre dig om at skifte mus, når den skal oplade. Denne mus kommer med en ny teknologi ved navn POWERPLAY, som gør det muligt at oplade musen trådløst. Det skal dog nævnes at dette kun er muligt, hvis du benytter dig af POWERPLAY musemåtten.  

Opfølgning

Når man kigger på denne mus og har fået en forståelse for hvor meget teknologi, der egentlig er implementeret i denne mus, så kommer det ikke som et chok, når man kan konkludere at denne mus nok er en af de bedste trådløse gamingmuse der er på markedet. Den er let, har en af de bedste sensorer på markedet og så er den trådløs. Det med at musen er trådløs, kan for mange være en kæmpe fordel, fordi man ikke skal blive irriteret over en mus, hvor ledningen kan drille.

Logitech G903s