Top
Menu Luk
Logitech Proteus Spectrum G502

Logitech Proteus Spectrum G502 Review


Hvem er Logitech?

Logitech har I en længere årrække været en af de mærker som gamere har foretrukket, fordi de på markedet har været foran alle andre, i forhold til den teknologi som de har formået at implementere i de gamer muse de har fremstillet. Bag sig har Logitech et stort udviklingsteam. De er ikke kun kendt for at udvikle gaming udstyr men derudover også højtalere, tastaturer, headset med mere. De er dog blevet overhalet lidt indenom af SteelSeries. SteelSeries har på det seneste har formået at udvikle noget som forbrugerne bedre kunne lide. Logitech har dog med Proteus Spectrum G502 et modsvar til netop dette.

Proteus Spectrum G502

Logitech har formået i denne mus at implementere en masse fed teknologi som gør det muligt at brugerdefinere musen endnu mere til et mere personligt udtryk. Musen har den fordel at blandt andet kan justere vægten og rykke rundt på den, sådan at den giver en bedre følelse i hånden og man på den måde kan fordele vægten til ens personlige fordel. Derudover besidder musen en såkaldt ”Sniper knap”. Denne knaps funktion kan på et splitsekund, justere ens DPI og sensitivitet til hvis man skal lande et sniper skud. Derudover kommer musen med 11 programmerbare knapper, som gør det muligt indstille sine makroer og keybindings. Yderligere har man den mulighed med musen at gemme forskellige indstillinger på forskellige profiler. Man kan fremover hurtigt og effektivt skifte mellem indstillinger, fra spil til spil. Som det sidste har man fra Logitechs side valgt at montere en minimal lille gummi belægning på hele musen. Den giver et konstant tæt og stabilt greb på musen. Dette giver gameren muligheden for konstant at bevare et stærkt greb, selvom man skulle blive udsat for pludselige udfordringer eller at temperaturen skulle stige og håndfladen fugtig.

Denne model fra Logitech er bestemt en bejler til at i 2019 blive kåret som årets mus. Den er allerede blevet anerkendt hos flere forhandlere, hvilket kun bekræfter at Logitech har formået at udviklet en mus, som på nuværende tidspunkt tilbyder noget nyt på markedet vi ikke har set før. Denne mus er specielt til den gamer der gerne vil udvikle sine evner i spillet Fortnite.