Top
Menu Luk
Ozone EXON V30

Ozone EXON V30 Gaming Mus


Hvad er Ozone EXON V30 for en mus?

Ozone har med denne EXON V30 er en mus, som kommer med den seneste generation og teknologi er optiske sensor. Musen er side beklædt med modstandsdygtigt materiale. Det gør at du som gamer ikke oplever at musen valfarter rundt i din hånd når temperaturen stiger under et game. Yderligere kommer den med en kraftfuld software og RGB-teknologi, som gør at lige netop denne mus kan tilpasses af alle gamere og gør den dygtig nok til både at være egnet til den professionelle gamer og den mere afslappende hobby gamer. Selve musen sikre dig effektivitet og hastighed på højeste niveau med samspil af en ergonomisk og attraktivt design.

Hvad kan man forvente af denne mus og hvad indeholder den?

Ozone EXON V30 har hoved udgangspunkt i den tidligere model EXON RANGE hvor netop de samme karaktertræk som er at finde i EXON V30, også var fokuspunktet. Ozone EXON V30 kommer som sagt med den nyeste teknologi hvad angår gaming muse. Der er en integreret PixArt PMW 3325 optisk sensor som er justerbar i forhold til DPI. Det er muligt at justere den helt op til 5.000 DPI med en IPS på 100.

Den besidder en slide-out effekt på 30%. Det giver dig muligheden som gamer at opretholde den højst mulige kontrol over din gaming mus. Udover dette følger der som sagt også et kraftfuldt og intuitivt RGB LED system. Dette gør det muligt for gameren at skifte mellem 16,8 millioner farver. Systemet karakteriseres ved at man som gamer har fuld kontrol over alle farver der måtte være at finde i systemet. Man kan yderligere designe lyset lige efter ens egne præferencer.

Ozone EXON V30 er perfekt til gameren der ønsker sin helt egen stil med mulighed for også at kunne udvikle sig.