Top
Menu Luk
Paracon VENOM

Paracon VENOM Gaming Mus


Hurtigt om virksomheden Paracon

Paracon er en af de nye virksomheder på markedet for gaming muse og dansk ejet. De producere og udvikler en bred vifte af gaming udstyr som er af høj kvalitet, taget prisen i betragtning. Deres mål er at de konstant er på forkant med alle de strenge krav som gamere på både hobby plan og professionelt plan stiller. De vil gerne udvide deres sortiment som overhovedet muligt, så længe at produkter giver mening i forhold til de krav der er.

Hvorfor vælge Paracon Venom gaming musen?

Denne mus er den kraftigste mus som Paracon hidtil har lanceret i deres efterhånden brede vifte af produkter. Denne mus er kommet til verden via et samarbejde med professionelle gamere. De har vurderet musens performance og derfra kommet med feedback til hvad der kunne forbedres. Den er udstationeret med en skarp præcision i samarbejde med en brillant hastighed i musen. Dette gør at det chipset som anvendes i AVAGO 3050, kommer til sin ret. Der hersker ingen tvivl om at denne gaming mus, er til at finde i toppen i forhold til performance. Kendetegnet ved denne mus er sin high-performance chipset, som gør at du får en mus der er ubehagelig præcis.

Selve justeringsmulighederne på musen er der rigeligt af. Man kan man Paracons egen software programmere disse 7 knapper, til at gøre lige det man ønsker. Yderligere kommer selve musen også med et RGB-lys, som gør det muligt for gameren at tilpasse de farver man gerne ser på musen, til lige det man ønsker.

Selvom Paracon kun har været på markedet i 2-3 år, er det imponerende at de allerede på nuværende tidspunkt har kunnet producere en mus, der er så utrolig præcis og har en performance der ligner mange af de andre producenters muse, selvom de har været på markedet i næsten 10 år. Vi tager hatten af for Paracon og ser frem til mere lækkert udstyr fra dem i fremtiden.