Top
Menu Luk
Razer-Basilisk-FPS

Razer Basilisk FPS Review


Hvad er Razer Basilisk FPS Gaming Mus for en mus?

Denne mus fra Razer er nok den mus som overrasker mest muligt. Den er udstyret med den stærkeste gaming sensor der er at finde på markedet. Yderligere er der tilføjet et justerbart scroll-wheel og en DPI-clutch. Denne omtalte sensor som er at finde i denne mus fra Razer kaldes Razer 5G. Den er optisk baseret og kan levere op til 16.000 DPI, uden nogen form for accelerationstid. Musen er skabt til at gøre dig til den bedst mulige skytte du ønsker. De 16.000 DPI gør det muligt for dig at indstille dine settings således at den har en så præcis opfattelse af dine bevægelser med musen som overhovedet muligt.

Derudover kommer musen også med en DPI-clutch. Den gør det muligt for den enkelte spiller at justere DPI’en under et game, til det man ønsker. Dette gør det muligt for en som skytte, at man har større mulighed for at være mere præcis, sådan at man kan ramme sin fjende. Denne Razer basilisk mus kommer derudover med en optimeret FPS-sensor og følsomheds justeret scroll-wheel.  

Hvorfor vælge denne mus?

Razer Basilisk FPS er ikke en mus som Razer bare har produceret for at tilføje til produktporteføljen. Denne mus er anbefalet af både bruger såvel som online rewards. En spiller som Dr Disrespect, har personligt været ude og sige at denne mus passer ham bedre end nogen anden. Derudover har Rocket Jump Ninja, været ude og anbefale netop denne mus, som en klar fordel at have i besiddelse, når det kommer til first-person shooter spil. Yderligere anbefalede Rocket Jump Ninja, denne mus over en Logitech G502, som ellers er en mus, der her i 2019, er forudset som værende en af de bedste muse på markedet og yderligere en af de mest resolutte gaming muse.  

Yderligere kommer denne mus med 2 års garanti og meden 14 dages risikofri returret.