Top
Menu Luk
Razer-BlackWidow-Elite-Gaming

Razer BlackWidow Elite Gaming Tastatur


Hvem er Razer i dag og hvad kan de?

Over tiden har Razer udviklet sig meget som gaming producent. De har været på markedet i lang tid og haft flere år til at studere ny teknologi. Gamere der har brugt sig af deres udstyr har i længere tid måtte indfinde sig med at blive kaldt ”cheater”. Dette er resultatet af rigtig godt gaming udstyr som Razer har produceret og udviklet på over længere tid. Dette har Razer dog taget til sig og udviklet nyt gaming udstyr, der giver endnu flere fordele til gameren. Razer BlackWidow Elite er et keyboard der kan langt mere hvad der tidligere var tænkt som muligt for et keyboard. Dette tastatur har mange funktioner at vælge imellem.

Tastaturet tilbyder omkring 80 millioner tastetryk og det er muligt at vælge flere forskellige taster af forskellig funktion. Hvis man som gamer ønsker at bruge lys frie taster, er det muligt med de gule taster på tastaturet. Selve hastigheden på tasterne er så minimal, at som gamer bliver i stand til at træffe beslutninger på et splitsekund. En meget vigtig faktor som er noget Razor har for inkorporeret i dette tastatur er at man som slutforbruger til tastaturet, har mulighed

Optimal gamer oplevelse

Razer er et mærke der går op i at designet så rent som overhovedet muligt og at der ikke er for mange unødvendige komponenter på deres gaming gear. Man har på dette tastatur valgt at prioritere et råt look sådan at Chroma RGB-lyset i tastaturet virkelig kommer til sin ret og det skaber en stemning deraf. Man har på tastaturet tilføjet en polstret håndstøtte. Grunden til dette er at man tidligere har oplevet at nogle gamere oplevede træthed og ømhed i håndleddet under en gaming session, hvilket Razer prøver at komme til livs med denne håndstøtte.