Top
Menu Luk
Razer-DeathAdder-Elite

Razer DeathAdder Elite Review


Hvem er Razer?

Razer er på markedet lige nu en af de mest velkendte mærker der udbyder gaming udstyr. De har siden starten af deres optræden på markedet, været en del af den teknologiske udvikling som gaming udstyr har været gennem. DeathAdder Elite er nok den mest legendariske mus på markedet og har gennem sin levetid været revolutionerende. Razer DeathAdder Elite, er en udvikling af den model, dog spækket med den vildeste og mest aktuelle teknologi.

Razer DeathAdder Elite

Razer DeathAdder Elite er en gamer mus, som er meget populær på markedet. Den er styret med Synapse Software der i samarbejde med 100 MB hukommelse, er med til at gemme alle de settings man som gamer har indstillet. Dette gør også at man som gamer har mulighed for at logge på andre muse og derfra indlæse ens settings sådan at de overføres til musen og dermed kan man spille på en helt anden mus, men sine egne settings.

Razer DeathAdder Elite kommer med særlige DPI-knapper, så man med et enkelt klik, kan justere DPI’en. Den bliver derfra tilpasset en hvilke som helst situation man befinder sig under det game man er i gang med. Den kommer yderligere med 5 ekstra knapper som er selvstændigt programmerbare. Dette gør at man som gamer har mulighed for helt selv at indstille sine personlige settings. Resultatet af dett er at man performer bedre under et game.

Razer 5G-Sensor

Yderligere ser man at lige netop Razer DeathAdder Elite, er favorit musen til hos mange E-Sportsudøvere. Den kommer med en 5G advanced optical sensor, som gør at musen er yderst effektiv.  Hvad angår registrering af de bevægelser man sender med musen til computeren er den en af de bedste. Yderligere formår denne 5G sensor at opsnappe op til 450 IPS. Det gør at musen bliver meget præcis på skærmen i forhold til de bevægelser man sender til musen. Præcisionen af denne mus er også noget man ikke ser hos de fleste. De har formået at skabe en resolution accuracy på 99,4%, hvilket ifølge dem selv er dobbelt så meget som deres konkurrenter.

Skal man altså ud og have en mus, som man ved man skal bruge til at konkurrere på et højere niveau end at sidde på net cafeen, så er Razer DeathAdder Elite helt klar løsningen.