Top
Menu Luk
Razer-Lancehead-Tournament-Edition

Razer Lancehead Tournament Edition ReviewRazer er det mærke på markedet som har været med til at revolutionere markedet for gaming muse, med ny teknologi som har dannet udviklingen gamer muse befinder sig i lige nu. Siden sin stiftelse tilbage i 2005 har de dannet vejen for sig selv frem mod toppen af gaming verdenen. De er skabere af Razer Synapse, Razer Chroma og Razer Cortex. Disse 3 systemer er noget der fokuserer på gamerens oplevelse gennem hele gaming rejsen. Synapse systemet er designet til at man kan samle alle sine produkter i et system. Så er er der deres eget Cortex systemet der optimere dit spil. Det sidste system er Razer Chroma som gør det visuelle i dit gaming gear mere indbydende.

Razer Lancehead Tournament Edition

Denne mus er til dig som ønsker en høj præcision og som ønsker god kontrol af musen. Razer Lancehead Tournament er udstyret med den bedste optiske sensor som er at finde på markedet. Den giver dig mulighed for at hæve din DPI til 16.000 og så har den en tracking på 450 IPS og en Resolution på 99,4%. Udover en super kontrol og en fantastisk præcision, er denne mus også udstyret med mekaniske switches som er specialdesignede, der giver en hurtig responstid og har en levetid på op til 50 millioner klik. Yderligere er der taget højde for at der både findes gamer der bruger musen i højre hånd og venstre hånd. Resultatet af dette er at man har fremstillet i et synkront design, alle kan bruge den.

Hvilke spil passer denne mus godt til?

Hele brugeroplevelsen af musen er det som vægtes højest udover teknologien der er implementeret i musen. Man har udstyret denne mus med gummi greb på siderne for at optimere mest muligt på musens stabilitet i hånden. Musen kommer med 2 ekstra justerbare knapper som man kan indstille efter præferencer i det spil man nu engang spiller. Musen har ikke nogen specielle fordele i forhold til en bestemt genre, men taget ud fra et gamerudstyr perspektiv, så ville man nok fravælge denne mus når det kommer til MMORPG genren. Dog er musen god når det kommer til First-person shooter og Third-person shooter genrerne. Musen bliver blandt andet anvendt af Nick Eh 30, som er en professionel Fortnite Gamer. Denne mus besidder det ovennævnte system Razer Synapse 3, som gør det muligt at samle ens produkter i et system når det kommer til game settings.