Top
Menu Luk
Razer-Mamba-Elite

Razer Mamba Elite Gaming Mus


Razer Chroma

Razer Mamba Elite er den mus Razer har, ud fra respons af gamere, udnævnt som fan favorit. Dette har de blandt andet gøre ved at udstyre musen med Razer Chroma teknologi som overhovedet mulig. Dette gør at man som bruger af musen har mulighed for at personificere 20 lys zoner i musen. Tidligere har det været 16 zoner som var indstillet i de andre Razer mus modeller. Selve Chroma systemet gør at man med de lys indstillinger der er, kan alarmere sig selv.

Skulle man blive ramt af skud, kan man indstillet lyset til at reagere på det og advarere en. Derpå ved man om man bliver skudt efter, på eller overhovedet ikke. Yderligere kan man gå ind i hver lys zone og programmere lyset til at vise det man lyster.

Razer Mamba Elite

Selve musen kommer selvfølgelig også med en 5G sensor som levere op til 16.000 DPI. Det er et kendetegn vi ser hos Razer, at levere så god en brugeroplevelse til den enkelte gamer. Derudover kommer musen med Razer Synapse 3 systemet som gør det muligt for den enkelt gamer at gemme sine settings. Der er her mulighed for at gemme op til 5 profiler, hvilket gør at man har mulighed for at gemme flere forskellige setups. Musen kommer yderligere med 9 programmerbare knapper, som kan rettes inde i Razer Synapse 3 programmet. Denne funktion ser vi også generelt hos Razer. De ønsker at de gamere der anvender deres gaming gear, skal have de bedste arbejdsforhold og på den måde kunne drage fordel i det spil man nu engang spiller.

De to knapper i spidsen af musen kan ligesom de andre muse Razer levere på markedet, holde op til 50 millioner kliks, hvilket gør musen i sig selv langtidsholdbar. Musen har i sin konstruktion fået implementeret en avanceret ergonomi, sådan at man som gamer er i stand til at spille i længere sessioner end normalt. Det er en mus der er meget skånsom over for håndens og fingrenes led. Den er designet således at den er modtagelig overfor flere typer greb såsom Claw grebet og Palm grebet. Razer formår igen med Mamba Eliten at levere en mus, som i sin essens hører til i toppen af de gamer muse som er på markedet.