Top
Menu Luk
Razer-Naga-Trinity

Razer Naga Trinity Review


Som gamer kan det være svært at finde rundt i det store cirkus der generelt er omkring gaming udstyr. Hvilke muse og tastaturer kan give mig en fordel?. Beskæftiger man sig som gamer på nuværende tidspunkt med MMO og MOBA-spil, så er denne mus lige dig. På nuværende tidspunkt ses der mange gamere som anvender Razer Naga Trinity som deres første valg hvad angår gaming mus.

Hvorfor vælge Razer Naga Trinity?

Som udgangspunkt for MMO og MOBA-spil er det en kæmpe fordel at have så mange keybindings som overhovedet muligt. Det gør at man kan effektivisere sit gameplay på den bedst mulige måde. Razer Naga Trinity er indstillet med enten 2, 7 eller 12 ekstra knapper. Disse gør det muligt for dig at indstille dine personlige keybindings. Resultatet af dette er at du har mulighed for at eksekvere dine kommandoer. Fordele du drager hurtighed og effektivtet når man er i combat.

Den kommer med 3 forskellige sidepaneler som gør det muligt for enten at have 2 knapper ved tommelfingeren, 7 knapper ved tommelfingeren eller 12 knapper ved tommelfingeren. Derudover kommer den med et avanceret 5g optisk sensor system med helt op til 16.000 DPI, hvilket gør at præcisionen og farten er så opdateret som overhovedet muligt. Dette effektivisere også kommandoerne sådan at de er så hurtige og præcise som overhovedet muligt. Derudover gør den det også muligt at indstille ens DPI i en skala fra 100 til 16.000.

Hvilke spil er specielt god til denne mus?

Hvis man er tilhænger af at spille World of Warcraft kan man her drage stor fordel af at bruge Razer Naga Trinity. Den giver dig muligheden for at lave helt op til 12 keybindings, som er meget essentielle at bruge i et spil som World of Warcraft hvor ens karakter oftest skal bruge mange forskellige spells i løbet af meget kort tid. Hvis man generelt bruger meget tid på MMO og MOBA-spil, er Razer Naga Trinity musen en perfekt løsning for en.