Top
Menu Luk
Roccat-Kone-Aimo

Roccat Kone Aimo ReviewHvem er Roccat?

Roccat har gennem længere tid ikke har formået at producere lige præcis den mus, der skulle revolutionere markedet. De er et firma som ellers generelt har været på markedet et længere stykke tid og levere høj kvalitet. De har derfor en bredere produktportefølje at tilbyde kunderne. De har på nuværende tidspunkt et udbud af udstyr til folk til en fornuftig pris. Paletten af udstyr er stor og rammer alle niveauer af gaming.
De befinder sig i alle prisklasser, hvilket også gør dem meget alsidige på markedet i forhold til pris og udstyr.

Roccat Kone Aimo

Denne gaming mus er storebror til den oprindelige Kone model som man har videreudviklet på. Man har i samarbejde med over 30.000 gamere indsamlet data på hvordan den oprindelige Roccat Kone har leveret. Dette har man taget til sig og udviklet en gaming mus som i dag levere på et endnu højere plan.

Den kommer med en tommelfinger sektion med Easy-Shift[+] teknologi, med 3 justerbare knapper, som gør det muligt at indstille makroer og keybindings til ens mus. I musen er der implementeret et optisk sensor system som også er justerbar. Man kan ændre DPI’en i trin af 100 fra 100 til 12.000. Den helst store fordel som musen kommer med, er Roccat Swarm software system som holder styr på alle de produkter, spil og apps som du har. Her har du mulighed for at samle alle dine Roccat enheder.

De har altså med denne mus formået at komme med en ny og banebrydende gaming mus, som for gameren har sine fordele i MMORPG spil, da de justerbare knapper giver gameren en kæmpe fordel. Denne mus er skabt til dig der spiller World of Warcraft, da den som sagt giver gameren mulighed for at indstille macroer samt flere keybindings på musens ekstra knapper.