Top
Menu Luk
Roccat Kone Pure Owl Eye

Roccat Kone Pure Owl Eye Review


Hvad er Roccat Kone Pure Owl Eye for en gaming mus?

Denne mus er til de gamere der gerne vil tage gaming fra sjov og spas til det mere professionelle plan. Roccat er et mærke på gaming markedet som levere kvalitets gaming udstyr. Den er som udgangspunkt designet ud fra den gamle Kone model, dog med forbedringer. Denne model lettere med sine 88 gram og har en størrelse der svarer til 91% af den gamle Kone model. Den nye Roccat Kone Pure Owl Eye derudover udstyret med en pro-grip overflade som gør at du som gamer får maksimal kontrol. Den blærede ergonomi gør blandt andet at denne mus hos mange gamere er første valgt. Man skal ikke snydes af størrelsen på denne mus, da selvom den er lille, er udstyret med en masse effektive funktioner som højner din performance.

Owl Eye sensor system

Det mest relevante og revolutionerende teknologi som man har indkorporeret er Owl Eye sensor system. Sensoren er udviklet og modificeret sammen med PixArt efter høje og strenge standarder. Disse rammer er gennemgående for alt udstyr Roccat producere. Roccat er opfinderen bag det banebrydende DCU-system (Distance Control Unit). Man får muligheden som gamer på musen at indstille din DPI i intervaller af 100 fra 100 op til 12.000. Dog anbefales der fra Roccat, at man som gamer anvender en DPI mellem 400 til 3.000. Dette er på bagrund af de tilbagemeldinger Roccat får fra de gamere de samarbejder med.

EasyShift [+] system

Roccat Kone Pure Owl Eye er en mus der er udstyret med Roccat’s ejet EasyShift[+] system. Dette gør at man på musen kan have op til 17 justerbare knapper, man kan implementere personlige spil settings på. Derudover medfølger der et Roccat Swarm system som er med til at holde styr på og samle alle dine produkter, de spil du spiller og apps. Det er i det her system, at man går ind og sætter sine indstillinger for hvad de forskellige knapper skal have af funktioner, inklusiv det man implementere i det EasyShift[+] system der medfølger i musen. Med i musen er der 576 kB indbygget hukommelse som gør det muligt for dig som gamer at opbevarer lige præcis den mængde af makroer og indstillinger du ønsker.