Top
Menu Luk
Roccat-Kova-2016

Roccat Kova 2016 Review


Hvad kan denne mus?

Denne mus er muligvis en af de stærkeste gaming muse som Roccat har introduceret markedet med. Den har sit udgangspunkt fra sin forgænger Kova[+] både i hastigheden af musen såvel som hvor kraftig musen er. Musen har dobbelt så mange knapfunktioner som sin forgænger og er kommet i et design der videreudviklet fra det design som kommer fra Kova[+]. Der er i designet taget højde for at musen både kan bruges af venstrehåndet og højrehåndet gamere. Den helst store faktor som er udviklet på denne mus, er dens kraft. I forhold til den forgænger i Kova[+], har denne Kova 2016 model, dobbelt så meget kraft at trække på.

Fokus for denne mus var selve performance af musen og med det blev der udelukkende tænkt på at optimere dens ydeevne, inden der blev taget forbehold for andet. Musen er designet således at den er udkommet i et råt men enkelt design. Knappernes konstruktion gør at man kan komme til hele sit arsenal af makroer og keybindings alene i musen.

Hvad gør Roccat Kova 2016 bedre end andre gaming muse?

Selve musen kommer med to teknologier som udelukkende forbedre funktionen af musens justerbare knapper. I musen er der interegret et SMART Cast system. Dette system gør det muligt at fordoble knapfunktionerne. Der er taget højde for samtlige knapper på musen, har en overkommelig afstand, hvor fingrene uden problemer, kan nå knapperne. Derudover er der fra Roccats synsvinkel taget højde for gameren situation, når der skal reageres hurtigt. Man har sørget for at knapperne er så tætte på ens fingre som muligt, så reflekshandlinger ikke er et problem med denne mus. Yderligere kommer denne mus med Roccats populære EasyShift[+] system, som fordobler antallet af mulige knapfunktioner af den knapper som er på selve musen.

Roccat Kova 2016 modellen kommer med en Overdrive-tilstand som gør at musen er utrolig præcis. Dette er banebrydende på markedet i forhold til, hvor præcis en gaming mus egentlig kan være på markedet. Den er udstyret med en Pro-Optic R6-sensor som kan yde 3500 DPI. Selve sensoren gør det dog muligt at trække dette til 7.000 DPI, som stabiliseres af Turbo Core V2 MCU’en der sørger for 32-bit

Denne mus er en af de mest kraftfulde og præcise gaming mus der er at finde på markedet. Det er en mus som er til den gamer der gerne ønsker at udvikle sin performance yderligere og som befinder sig i en overvejelsesfase omkring at tage sin hobby til en mulig profession.