Top
Menu Luk
ROCCAT Leadr Wireless RGB

ROCCAT Leadr Wireless RGB Review


Hvorfor vælge en trådsløs mus over en med ledning?

Når man som gamer hører om trådløse muse ringer samtlige alarmklokker normalt. Dette skyldes at man som gamer forventer at der er en vis form for forsinkelser på musen. Roccat har med denne mus formået, at fjerne forsinkelses tiden. Yderligere kommer denne mus med 20 timers batteri.

Hvad er forskellen ved denne mus og andre gaming muse?

Det som Roccat især er kendt for hvad angår deres gaming muse er, at man har udviklet den her Owl-Eye sensor som er den sensor der sidder i musen. Den formår at levere en hastighed og følsomhed som er svær at finde andre steder på markedet. Dens følsomhed kan levere op til 12.000 DPI. Dette bidrager yderligere til at DPI’en kan indstilles frit af den individuelle gamer i intervaller af 100 ad gangen. Gamere der anvender Roccat udstyr og i det hele taget bare generelt gamere, anbefaler dog at man ikke anvender mere end 500-4000 DPI når man er i et game. Dette skyldes at man helst ikke vil have en gaming mus der er for følsom.

Selve sensoren er udviklet af PixArt som udvikler denne sensor i samarbejde med Roccat, ud fra deres høje og meget strenge retningslinjer. Yderligere er der i sensoren implementeret et DCU-system som Roccat selv opfandt. Dette system er banebrydende på markedet og man har formået at lave noget som ikke er set før. Selve sensoren formår at levere en 1:1 oplevelse for gameren hvilket gør at du i en trådløs mus, får endnu mere for pengene. Musen kommer yderligere med 250 ips hvilket er meget flot for en trådløs mus.

Der hersker ingen tvivl om at Roccat vokser sig frem mod at blive en af frontløberne på gamer markedet. Dette produkt er bare en af mange, som skal føre dem til tops.