Top
Menu Luk
ROCCAT-Tyon-Gaming-Mus

ROCCAT Tyon Gaming Mus


Hvilke spil kan denne Roccat Tyon mus anvende til?

Roccat Tyon gaming mus er den mest alsidige mus der er på markedet, når det kommer til forskellige spil. Det er muligt at anvende denne mus til MMO-, FPS- , TPS- og MMORPG spil. Denne mus er udstyret med knapper på musen der har fordelagtige funktioner. De kan overflytte nogle af de normale makroer eller keybindings der er at finde på tastaturet til din mus. Roccat Tyon er udstyret med en knap over de to standard knapper ved tommelfingeren. Denne knap er specielt designet til at kunne udstyre gamere med en funktion at kunne affyre missiler af eller angribe flere gange i træk, hvis det er det man ønsker.

Hvad kan denne mus så ud over de andre?

Denne mus er som sagt udviklet således at den kan anvendes i så mange forskellige spil genre som muligt. Selve knapperne er designet anderledes fra de andre Roccat muse. Knapperne er designet således at man som gamer nemt kan finde et overblik uden at skulle kigge ned på musen. Grunden til dette er muligt er fordi man fra Roccat’s side har valgt at designe knapperne på en speciel måde. De er designet således at man via føling hurtigt kan adskille de forskellige knapper.

Musen kommer en flash hukommelse der gør det muligt for dig som gamer at gemme dine makroindstillinger og generelle spilindstillinger. Udover dette kommer musen også med Roccat’s egen EasyShift teknologi, som gør det muligt i dette tilfælde at skifte mellem profiler. Det vil altså sige at man på musen kan skifte spilindstillinger på musen fra spil til spil, sådan at man altid har sine personlige makroindstillinger opdateret og man behøver ikke konstant at ændre dem.

For at gøre hele oplevelsen med produktet og gaming situationen mere personlig, har Roccat gjort det muligt med denne mus at indstille lyset i selve musen. Med sig kommer der 16.8 millioner forskellige farver som både kan anvendes i rammen såvel som scroll-hjulet.