Top
Menu Luk
ROCCAT-Vulcan-120-AIMO

ROCCAT Vulcan 120 AIMO ReviewIdeen bag ROCCAT Vulcan 120 AIMO

Roccat som er et tysk firma har igen formået at udvikle et stykke gaming udstyr som levere på højeste niveau. Der er her tale om det helt unikke mekaniske tastatur Roccat Vulcan 120 AIMO. Selve gaming tastaturet er udviklet med en ide om at skabe et teknologisk tastatur som bærer præg af innovation, effektivitet, holdbarhed og flotte visuelle lyseffekter.

Selve tastaturets evner

Roccat har med dette tastatur lanceret deres første udgave af denne serie, hvorpå der benyttes egenproduceret titan switches. De gør at du som gamer får en præcis, reaktionsdygtig og lydløs switch, der dog stadig levere på højeste niveau. Selve tastaturet er produceret oven på en metalplade som gør at selve tastaturet er mere modstandsdygtig overfor mulige tab. Selve tasterne er støvresistente, hvilket gør at disse titan switches ikke bliver påvirket af støv. Tastaturet kommer yderligere med en aftagelig håndstøtte. Dette gør at man som gamer kan undgå skader i håndleddet.

Hvorfor vælge dette gaming tastatur?

Hvad angår selve tastaturets teknologi der gør det hele sjovere for gameren, har Roccat udviklet AIMO lys styresystem. I samarbejde med transparente casings og per-key AIMO-illumination, har man mulighed for at ændre på farver og farvekombinationer på tastaturet. Yderligere er der implementeret et multimedia hjul. Det gør at du kan have kontrol over de video- og lydindstillinger du nu engang gerne vil ændre på. Når vi nu allerede taler om den teknologi som Roccat har formået at integrere i dette gaming tastatur, så har man yderligere implementeret Roccats eget Easy-Shift[+] teknologi, som at gør at man nemt og hurtigt kan doble op på sine keybinding, via de makro knapper man vælger at indstille.

Der hersker ingen tvivl om at dette tastatur er et af de fineste der er på markedet når det kommer til gaming tastaturer. Roccat har formået at implementere en masse teknologi ned i dette tastatur, som gør at gameren får en masse fordele når det kommer til de spil den individuelle gamer spiller.