Top
Menu Luk
Sharkoon Drakonia

Sharkoon Drakonia Gaming Laser Mus


Designet af gaming mus af ​​Sharkoon alene er en af ​​de mange specielle egenskaber ved denne musemodel. Det er en mus designet til højrehåndede. Du kan derudover også se frem til et ergonomisk design, der giver hænder og fingre en naturlig kropsholdning selv igennem flere timers spil. Gaming musens materiale er udstyret med en speciel funktion, hvilket gør at eventuelt sved i håndfladen ikke er forstyrrende. Derfor kan du altid holde fast i musen.

Sharkoon gaming musen har i alt elleve knapper, som du alle kan programmere individuelt. Den ene model, der er beskrevet ovenfor, her kan knapperne justeres via en software, der ikke er vanskelig at forstå. Yderligere kan de LED-lys der er i musen også ændres individuelt, og der er millioner af farver, man kan vælge imellem. Alle indstillinger, uanset om det drejer sig om tastet indstillinger eller LED-farver, kan gemmes i musens interne hukommelse. Så du kan tilknytte dine individuelle indstillinger på hver computer og ikke behøver at udføre programmeringen hver gang på ny.

SPECIALFUNKTION: DENNE GAMING MUS ER UDSTYRET MED ET VÆGTINDSTILLING SYSTEM. DETTE BETYDER AT, MUSEN HAR NOGLE SMÅ VÆGTE. I DETTE TILFÆLDE ER DER SEKS VÆGTE HVER MED 5 GRAM. DU KAN BRUGE DEN TIL FLEKSIBELT AT BESTEMME, HVOR TUNG MUSEN SKAL VÆRE, OG HVOR DE RESPEKTIVE VÆGTE ER NØJAGTIGE.

Og hvad med følsomheden og pulling raten? Temmelig godt! Dpi-værdierne kan skiftes op til 8.200 dpi med et museklik, men det er også muligt at indstille den til de mere lave værdier. Pulling rate kan indstilles til 1.000 Hz. Som du kan se, tilbyder denne gaming mus også en stor grad af fleksibilitet for brugeren, og en lang række spil varianter, inklusive individuelle krav, er ikke noget problem for Sharkoon Drakonia Laser Mus.