Top
Menu Luk
SteelSeries Rival 300

SteelSeries Rival 300 review


SteelSeries Rival 300 er en mus blandt mange kendte modeller fra SteelSeries selv. De er et mærke på gaming udstyrs markedet, der er særligt kendt for deres muse. En af grundende til dette, er deres ”Rival” serie af muse som primært har sine spidskompetencer i First-Person Shooter genren. SteelSeries har over en længere periode udviklet meget på deres teknologi. Dette er i grunden til at mange eksperter mener, at der kommer til at gå lang tid før, man ser en mus som dem SteelSeries producere. Yderligere er SteelSeries et mærke som sponsorere mange forskellige E-sports hold. Ideen bag dette er at få et samarbejde. SteelSeries modtager feedback om udstyret og kan dermed hele tiden være foran, når det kommer til udviklingen af udstyret.

SteelSeries Rival 300
SteelSeries Rival 300

Hvad kan selve musen?

SteelSeries Rival 300 kommer med en PixArt PMW3310 optisk sensor. Dette gør at du som gamer får en 1:1 følsomhed og tracking af din mus. Yderligere er knapperne lavet sådan at de kan levere helt op til 30 millioner kliks. Selve musen kommer med 6 justerbare knapper, som du selv kan ændre indstillinger på hvis du lyster. Visuelt medbringer den også et RGB-lyssystem, som du også kan ændre på og gøre hele oplevelsen mere personlig. Det er dog ikke den letteste mus på markedet med sin 130 gram, men den kompenserer dog for dette via sin utrolige præcision. Netop præcisionen er det, som mange professionelle gamer vægter højt. Denne mus er ikke helt egent til det helt øvre niveau, netop på grund af vægten, men det er en mus som mange hobby gamere kan få meget gavn af. Det er en mus der går i fodsporende på sin storebror ”Rival 310”.

Hvorfor vælge denne mus?

Hvis du som gamer ønsker at udvikle dig og gerne vi have gaming udstyr til en fornuftig pris, så er SteelSeries Rival 300 modellen lige noget for dig. Denne mus levere på højt plan, med en utrolig præcision. Den har som sagt sin spidskompetencer i FPS genren, hvilket også er grunden til at du finder denne mus mest brugbar i disse typer spil.