Top
Menu Luk
SteelSeries Rival 310

SteelSeries Rival 310 Review


Hvad er SteelSeries Rival 310 udstyret med?

Selve Rival serien fra SteelSeries har I længere tid leveret gode gaming muse til gaming verdenen. Lillebroderen til SteelSeries 600 og SteelSeries 710 er denne SteelSeries Rival 310. Selve musen er udviklet således at den ligger behageligt i hånden og har et ergonomisk greb. Selve musens ydeevne er i fokus, hvilket også kommer til udtryk i dens fantastiske præcision. Musen kommer det velkendte TrueMove3 sensor system som SteelSeries er kendt for. Selve sensoren levere den bedst mulige 1 til 1 følelse i selve trackingen. Selve sensorens 1 til 1 tracking gør ikke kun at følelsen med musens bevægelser på skærmen føles bedre og mere behagelig, men den gør også at du som gamer føler at du er langt mere præcis end før.

Selve grebet på musen fejler intet. Den giver en rolig balance og side grebet er monteret med et silikonegreb, som gør at din hånd ikke glider rundt på musen’s overflade når temperaturen nu skulle stige i et game og det hele bliver mere hektisk. Selve musen kommer med en ARM processor på 32-bit, hvilket gør at musen er hurtigere end nogensinde før. Musen anses som værende i topklasse, da den også er udstyret med RGB understøttelse fra SteelSeries eget PrismSync system. Kombinationen af alle disse systemer gør at man som gamer får en helt vanvittig oplevelse som gamer og at selve musen levere på højeste niveau.

Hvorfor vælge SteelSeries Rival 310?

Hvis man er den hyppige gamer som gør det for hyggens skyld med vennerne, så er denne mus en perfekt løsning. Den kan alt det man ønsker i en mus, som kan lidt mere end den normale kontormus. Denne mus kommer med mange af de systemer og komponenter som mange af de mere teknologisk udviklede muse kommer med. Derfor er denne mus til den gamer, som gerne vil prøve at udvikle, ved at opdatere sit gaming gear. Musen er hyppigt anvendt blandt professionelle gamere som enten spiller Fortnite eller Counter Strike