Top
Menu Luk
steelSeries-rival-600

SteelSeries Rival 600 Review


Der findes mange forskellige muse til computere og hvilken slags skal man vælge? Der findes muse som er arbejdsrelateret og så findes der muse som er beregnet til at ”game” eller på mere normalt dansk, at spille computerspil. Men hvilken skal man så vælge? Der er i dag mange mærker og forskellige varianter, som man kan bruge til at spille computerspil med. De fleste muse er meget lig med hinanden, hvor kun små justeringer gør forskellen. SteelSeries Rival 600 som bliver beskrevet nedenfor, især god til spilgenrerne first-person shooter og third-person shooter.

Hvilken anbefales i 2019?

Der findes mange gode gamer muse, som gamere kan bruge, men den som forventes at blive den mest anvendte og som allerede nu bliver anmeldt som værende den bedste mus i 2019 og som også blev kåret som den bedste gaming mus i 2018, er SteelSeries Rival 600. Den har det nye sensor system TrueMove3+ hvor der indgår et optisk duel sensor system. Det gør at selve sporingen af musen give en ægte 1-1 oplevelse, hvor muligheden for løfte-sporing også er der. Derudover er den nye primære sensor så effektiv er der er ingen accelerationstid på musen. Ingen forsinkelser og ingen sporings fejl. Udover den primære sensor er der også en sekundær sensor som er den der skaber dybde følelsen i musen. Dette gør at musen føles ægte, føles hurtigere og føles mere præcis.

Fordelen de fleste gamere til at starte med lægger mærke til er, at man som gamer har muligheder for at personificere sine styringsmuligheder. Den giver dig mulighed for at tilføje 2 ekstra styringsmuligheder på musen. Dette gør at det i nogle spil, nedskærer sekunder på noget hvor du måske skal flytte fingrene på keyboardet. Altså har man mulighed for at lave flere personlige keybindings til en selv og ens egne settings.  

Hvorfor er SteelSeries Rival 600 så god?

Gamer mus teknologien er i konstant udvikling og i SteelSeries rival 600 har man formået at kombinere al den nyeste teknologi i en mus. Den kommer som sagt med TrueMove3+ sensor teknologien som gør at når man løfter musen op til en halv centimeter registrerer musens sensorer stadig din musemåtte, hvilket gør at musen stadig har en upåklagelig registrering. Dette gør at brugervenligheden med musen optimeres på flere parametre.

Derudover kommer den med flere knapper venstre side, hvilket gør at man har mulighed for at tilføje flere keybindings, som gør det muligt for en at lave et mere customized settings af ens spilindstillinger. Det som SteelSeries Rival 600 også tilbyder er, at den kommer med justerbare vægte som er centreret i musen. Dette gør at man som gamer selv kan styre hvor meget musen skal veje. Dette er på markedet den bredeste mulighed for forbrugere i forhold til selv at have mulighed for at justere på vægten. Derudover kommer musen med ”60-million Click Mechanical Switches”. Dette gør at ens klik med musen er så præcist som det kan blive. Yderligere kommer den også med en silikone beklædning på siderne, hvilket gør at belægningen i siderne forbedrer ens greb på musen. Musen giver en muligheden for enten at anvende et ”palm” greb på musen eller ”claw” greb på musen.

Hvorfor vælge SteelSeries Rival 600?

Det er uden tvivl den bedste mus lige nu som befinder sig på markedet. Den besidder alle de nyeste teknologier en mus kan have, hvilke også gøre den så opdateret som overhovedet muligt. Det er den alle gamere foretrækker, taget alt den teknologi in mente og dens performance i forhold til processor. Den kan klart anbefales til den gamer der gerne vil forbedre sin performance.

Denne SteelSeries Rival 600 er en god mus til hvis man blandt andet spiller Counter Strike eller Fortnite