Top
Menu Luk
SteelSeries-Rival-710

SteelSeries Rival 710 Review


Hvad er specielt ved SteelSeries Rival 710?

Denne mus er nok den mest udviklede gaming mus der er på markedet. SteelSeries Rival 710 er en mus der kommer med en OLED-skærm, der giver dig mulighed for at få taktil feedback og vigtige notifikation under et game. Med denne OLED-skærm, giver musen dig mulighed for at få besked når din karakter har helbredsproblemer eller om dit ultimate er klar. Denne OLED-skærm kan ud over det indstilles sådan at du kan få In-game statistikker op på skærmen. En ekstra lille fordel som denne OLED-Skærm kommer med, er en Discord funktion. Denne funktion gør at man har mulighed for at kunne mærke i musen, når man får en besked. Yderligere kan der tilknyttes følsomheds- og tastaturindstillinger. I denne SteelSeries Rival 710 er der integrerede vibrations indstillinger, sådan at man har mulighed for at reagere på et splitsekund.

Hvilken sensor anvendes i SteelSeries Rival 710?

SteelSeries Rival 710 kommer med et 1:1 tracking system når det kommer til deres sensor. Selve musen er udstyret med et TrueMove3 system, som gør at musen ikke har de største udfald i forhold til følingen med musen. På musen er der ingen accelerationshastighed som gør at musen normalt har en forsinkelse i sin opstart når man begynder at bruge musen. Derudover kommer den med ingen fejl i forhold til tracking og så er der ingen lag i selve musen. Musen er så udviklet fra SteelSeries’ side, at man kan udskifte sensor delen. Skulle SteelSeries udvikle nye former for sensorsystemer, så vil det være muligt for gameren at udskifte denne del. De nye dele der måtte blive produceret, bliver altså tilpasset netop den form, som passer til den del af musen.

Hvorfor vælge SteelSeries Rival 710?

SteelSeries Rival 710 er altså ikke en mus som bliver udkonkurreret i forhold til teknologi. Skulle der komme nye sensorer, tilpasses de nye sensorer sig til denne mus.

På markedet er denne SteelSeries mus nok den der er udviklet mest muligt i forhold til fremtids brug. SteelSeries Rival 710 kan varmt anbefales til de gamere der kan vil performe højere.