Top
Menu Luk
Turtle Beach Grip 300

Turtle Beach Grip 300 Gaming MusDenne mus fra Turtle Beach er beviset på, at en god gaming mus ikke nødvendigvis behøver at være over spækket med alle mulige forskellige funktioner. Denne mus behøver ikke noget setup gennem en software som medfølger. Dette er en mus der er klar til at blive spillet med, lige så snart du har taget den ud af emballagen. Denne mus er altså en vaske ægte plug-n-play mus, hvilket kan være svært at finde i dag. Dette betyder altså også at den tjener flere formål end kun gaming. Den egner sig derfor også godt til at bruges på kontoret i det kontorhotel du sidder i.

Hvad tilbyder denne mus dig?

Som tidligere nævnt, så kan denne mus bruges til forskellige formål. Med det in mente tjener musen design dig rigtig godt. Musen er lavet med en non-slip beklædning og en soft-touch overflade. Dette styrker din oplevelse med musen, som gør at musen ligger bedre i hånden. Yderligere kommer musen med en justerbar DPI, som kan reguleres fra 500 til 1750. Musen kommer yderligere med den legendariske Avago 3050 sensor, som gør at musen levere på topplan og du undgår fejl på bevægelser. Yderligere er der tilkoblet Omron-switches på samtlige knapper der er på musen, hvilket gør at de holder længere, men også at din udholdenhed forlænges i samarbejde med det ergonomiske resultat som designet pryder sig af. Overordnet set er denne mus altså udstyret med toptunet kvalitetsdele, dog uden at musen bliver alt for overdrevet.

Opsummering

Hvis man overordnet skal konkludere lidt på den her mus, så er denne mus til dig som gerne vil game på højt plan, men helst gerne vil undgå gaming muse, som generelt er præget af alt for meget teknologi, som for nogle kan gå hen og blive unødvendigt. Yderligere har musen den kæmpe fordel at for den ikke er spækket med at det her avanceret teknologi, så er det en gaming mus, som de fleste har råd til og ikke en der topper listen for priser. Den kan anskaffes for 299 danske kroner, hvilket vil sige at den er til at betale. Dette er beviset på at man stadig i dag kan få meget for sine penge.