Top
Menu Luk
ZOWIE by BenQ EC2-A

ZOWIE by BenQ EC2-A Review


Hvem er ZOWIE?

ZOWIE er et anerkendt gaming mærke, som blandt nogle af CS:GO spillerne fra Astralis der er verdensmestre benytter sig af. ZOWIE levere generelt gaming udstyr af meget høj kvalitet, hvilket og kan ses når de anerkendes af de bedste gamere som findes i spil genren first-person shooter. Det er lidt allerede nævnt, men lige netop denne mus giver gameren fordele når det kommer til spillere der bevæger sig i first-person shooter spil genren.

ZOWIE by BenQ EC2-A:

Denne mus udstyret med meget teknologi, som hjælpere gameren på vej mod en sejr. Den ligner meget sin oprindelige model som kommer fra EC serien. Den primære forskel er at man i den nye sensor, ikke anvender prediction. Grunden til man har valgt at fjerne denne funktion er, at den skal være beregnet til mere konkurrencepræget niveau. Yderligere ser gamere gerne at man har fuld kontrol over musens bevægelse.

Nogle foretrækker denne type funktion, mens andre ikke gør. Fordelen ved prediction er at man kan forudse linjer, som man normalt ikke selv havde trukket som spiller. Ulempen er at sensoren ikke reagere som ens hånd gør, hvilken kan være en ulempe i et first-person shooter spil. Dette er noget gamere gerne vil undgå, da man gerne vil være i kontrol over hvad der sker med musen.

Den kommer selvfølgelig og med en lift-off distance på 1,5 – 1,8 millimeter. Derudover er der selvfølgelig på musen et overlag af meget tyndt gummi, som forbedrer grebet på musen og som gør at man selv i de mest pressede situationer ikke oplever at musen danser rundt i hånden.

Det er en mus der har 2 ekstra knapper udover dem som sidder på en standard mus. Disse knapper kan blandt andet indstilles til hvis man bruger CS:GO som eksempel smide Frag, Smoke eller Flash granater efter fjenden. DPI-mulighederne ligger på enten 400, 800, 1600 eller 3200. Når det kommer til first-person shooter spil, behøver muligheden for at have skyhøj DPI, ikke nødvendigvis at være det bedste, da man i princippet selv kan administrere sin sensitivitet. Som en ekstra lille info tilbyder denne gamer mus både Claw greb og Palm greb.